UPDATE – 15.16: Ultimele informații din partea ISU Bacău legate de accidentul de la Bârsănești: au rezultat 13 victime conștiente, 10 victime fiind transportate la Compartimentul Primiri Urgențe (CPU) Onești, și 3 la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) Bacău. La ora 14.35 a încetat activarea PLANULUI ROȘU.

UPDATE – 14.29: Urmare a accidentului produs la Bârsănești, în urma evaluării primare există un număr de 10 victime: 1 încarcerată, 6 victime care au suferit diferite traumatisme și contuzii și 3 victime cu atac de panică.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu puține momente (n.r. – luni, 18 decembrie), în localitatea Bârsănești, fiind implicate un autocar în care se aflau 27 de persoane și un autoturism.

Din primele informații furnizate de ISU Bacău, 10 persoane, pasageri ai autocarului, au nevoie de îngrijiri medicale, iar o persoană din autoturism este încarcerată.

“După prima evaluare a primului echipaj sosit la fața locului este vorba despre o persoană încarcerată și 5 persoane aflate pe cod verde”, informează ISU Bacău.

Vom reveni cu amănunte.

Sursa foto: Alexandru Olteanu și www.desteptarea.ro