UPDATE – 19.51: Pompierii au reușit să lichideze incendiul. Urmările acestuia: au ars trei case de locuit, două adăposturi de animale și anexe pe o suprafață de circa 280 de metri pătrați. Potrivit spuselor mr. Andrei Grecu, purtător de cuvânt ISU Bacău, „”cauza producerii incendiului este un scurtcircuit produs la un cablu electric defect.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Județul Bacău pare să fi intrat în zodia incendiilor, care nu se mai sfârșesc. Un nou incendiu a izbucnit, în această după-amiază (n.r. – joi, 26 aprilie), în localitatea Dărmănești, pe strada Plopu, după cele din localitatea Apa Asău, comuna Asău.

Flăcările au cuprins două case și două adăposturi de animale și se manifestă pe o suprafață de circa 250 de metri pătrați, după cum ne-a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. Constantin Ene” Bacău.

La fața locului intervin mai multe echipaje de pompieri din cadrul detașamentelor Dărmănești și Moinești, care s-au deplasat cu trei autospeciale cu apă și spumă, voluntari din cadrul SVSU Dărmănești și SVSU Tg. Ocna și un echipaj SMURD.

Nu se cunoaște deocamdată dacă există victime și nici care sunt cauzele producerii incendiului.

Vom reveni cu amănunte.