UPDATE – 18.46: Noi informații cu privire la accidentul de la Belci. Se pare că soția fostului primar din Livezi nu a avut nicio implicare, fiind doar în trecere prin zonă.

UPDATE – 17.21: Una dintre mașinile implicate în accidentul de la Belci, care, din fericire, nu s-a soldat cu victime, ci doar cu răniți ușor, este înmatriculată în Italia, ceea ce însemnă că șoferul acesteia este unul dintre numeroșii români care sunt plecați la muncă în străinătate. 

UPDATE – 17.15: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISUJ Bacău, cpt. Andrei Grecu, deși mașinile implicate au suferit avarii importante, “accidentul s-a soldat cu trei răniți cu traumatisme usoare. Accidentul s-a produs în jurul orelor 16.00. Nu au fost persoane care să fi necesitat intervenția echipajelor de descarcerare, răniții au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

UPDATE – 17.02: Din câte se pare, unul dintre șoferii implicați în accidentul din zona Belci este soția lui Gioni Crăciun, primarului comunei Livezi care și-a pierdut mandatul la mijlocul lui iulie. De altfel, într-o poză primită pe adresa redacției, Camelia Crăciun apare întoarsă pe jumătate de la mijloc și stând cu o mână la gură și cu una în șold. Gioni Crăciun nu mai este primar după ce a fost condamnat într-un dosar, în locul său fiind „vicele” Sorin Ichim, dar ca interimar.

ȘTIREA INIȚIALĂ

În zona Belci s-a produs, în această după-amiază, încă un accident rutier grav, al doilea pe ziua de azi în apropierea municipiului Onești, după cel din comuna Helegiu.

După câte se observă din imagini, în urma impactului o mașină (o Dacia de culoare grena) s-a răsturnat în afara carosabilului, iar o altă mașină s-a transformat într-un morman de fiare.

Polițiștii rutieri oneșteni instrumentează cazul pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentului.

Vom reveni cu amănunte.