Partea din față a unui SUV marca Nissan Patrol a fost făcută praf, în dimineața zilei de duminică, 24 decembrie, de angajatul unei spălătorii auto din Onești care, din exces de zel, și-a depășit atribuțiunile care-i reveneau prin fișa postului.

Pentru unul dintre angajații spălătoriei auto de la ieșirea din Onești spre Brașov (peste drum de Băcănia Șerban), Moș Crăciun a venit cu tolba plină de … belele.

Dat fiind faptul că tot mai mulți șoferi veneau cu mașinile la spălat, formând o coadă apreciabilă, angajatul spălătoriei a considerat că mai câștigă puțin timp dacă scoate el singur din incinta unității SUV-ul Nissan Patrol proaspăt spălat. Asta, deși proprietarul mașinii, care plecase să bea o cafea la restaurantul La Strada, situat alături, îi transmisese foarte clar angajatului spălătoriei să fie anunțat când este gata treaba, pentru a veni el să ia autoturismul.

Angajatul spălătoriei, care din câte se pare nu deține permis de conducere, s-a urcat el la volanul SUV-ului, dar nu a ajuns prea departe, după numai câțiva metri oprindu-se cu mașina într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

Impactul a fost destul de violent, partea față a mașinii fiind serios avariată, după cum se poate vedea din imaginile alăturate.

Proprietarul SUV-ului a chemat poliția, care a declanșat o anchetă.

Angajatul spălătoriei va trebui să suporte pagubele produse, care nu sunt deloc mici.