Vă mai aduceți aminte cum arătau treptele din Belvedere nr. 1, din dreptul fostului bar Femina, actualmente sediul RCS&RDS, din mun. Onești? Vă spunem noi, erau un adevărat pericol public!

Erodat de timp, cimentul se desprinsese în multe locuri, iar în multe altele stătea să cadă, astfel că cei care se încumetau să coboare treptele respective riscau în orice moment să ajungă la clinica de ortopedie! (vezi foto 3)

De astăzi (n.r. – joi, 6 iunie), acest risc a fost eliminat, după ce treptele au fost refăcute în totalitate, lucru care nu se întâmplase deloc în 27 de ani! (foto mare și foto 1) Deocamdată, lucrătorii de la DPP Onești au finalizat un prim tronson, dar imediat s-au mutat mai sus, înspre sediul BCR (foto 2), și avem convingerea că nu vor părăsi perimetrul până nu vor pune lucrurile la punct peste tot.

P.S. – spre comparație, aveți alăturat și o poză cu treptele din Belvedere nr. 1 înainte de a intra pe mâna meseriașilor.

P.P.S. – actuala administrației a Oneștiului și-a propus să refacă și zona pietonală din dreptul Casei de Cultură a Sindicatelor, asta după ce a reabilitat și jardinierele de beton de pe strada Poștei.