Retailerul european de mobilă și de decorațiuni interioare JYSK va deschide în perioada următoare un magazin la Onești, vizavi de stadionul FC Onești, și este în căutare de personal.

Este disponibil în momentul de față inclusiv postul de director al magazinului JYSK de la Onești – detalii AICI.

JYSK a demarat, încă de anul trecut, o campanie de recrutare de angajați, urmărind să deschidă peste 100 de magazine în România până în anul 2020.

Pe fondul acestei expansiuni a companiei, JYSK dă startul campaniei sale de Employer Branding “Joburi pe stil scandinav“, dedicată atragerii noilor angajați și retenției celor existenți, menționa revista Forbes România, anul trecut.

“Printre beneficiile oferite angajaților de la JYSK se numără asigurarea medicală privată, tichetele de vacanță care, în funcție de vechimea în companie, pot ajunge până la 1.500 de lei, training-urile, tichetele de masă, cafea și fructe zilnic, un tort cu ocazia aniversării și o petrecere tematică anuală la care participă angajații din toată țara. Politica de beneficii este actualizată regulat în funcție de nevoile și feedback-ul angajaților”, mai preciza sursa citată.

În plus, în cadrul campaniei de Employer Branding “Joburi pe stil norvegian”, JYSK a pus la punct un plan de promovare în trepte, existând posibilitatea ca un angajat să fie promovat la următoarea treaptă chiar și numai în șase luni. (sursa foto: bricoretail.ro)