ERATĂ – Se cuvine să facem o rectificare, și anume în hamul respectiv se afla un bebeluș adevărat, nu un ursuleț de pluș. Mulțumim pe această cale cititorului care ne-a semnalat acest aspect.

Protestul oneștenilor vizavi de lipsa apei s-a încheiat după aproximativ două ore și după ce manifestanții au blocat pentru un timp Bulevardul Oituz, circulația fiind deviată de polițiști pe rute ocolitoare. Totodată, un autocar plin cu manifestanți a plecat spre Bacău, oamenii ținând neapărat să vadă cum decurg negocierile dintre reprezentanții CRAB și cei ai autorității locale oneștene, cărora li s-au alăturat și consilierii locali.

poza-bebePe de altă parte, printre protestari s-a aflat și o tânără care avea într-un ham, pe piept, un ursuleț de pluș, dorind să imite un bebeluș. Pe hamul de purtat copii tânăra avea atașat și un mesaj cât se poate de simplu și direct: “BEBE (1 LUNĂ): MĂ SCUZAȚI, DAR NU FAC CACA DUPĂ PROGRAMUL VOSTRU!”.

Rămâneți alături de www.unupetrotus.ro pentru a afla rezultatul întrevederii de astăzi dintre oficialitățile oneștene și membrii Consiliului de Administrație al CRAB, în funcție de acesta știind dacă va fi reluată sau nu furnizarea apei în regim continuu în Onești.