Gospodăria a doi bătrâni de 70 de ani, din satul Orășa, comuna Livezi, a fost călcată de hoți, într-o noapte. Hoții le-au luat bătrânilor toată agoniseala, aproape 20.000 de lei.

Hoții au profitat de faptul că cei doi bătrâni dormeau în bucătăria de vară, au intrat în casă forțând ușa cu un levier, iar după ce au răscolit prin camere au plecat cu 18.000 de lei, toată agoniseala septuagenarilor, inclusiv banii de înmormântare, după cum informează ziarulevenimentul.ro.

“Ne-am uitat la televizor până pe la zece seara, apoi am adormit în casa mică. Pe la două noaptea am auzit că latră câinele. Bărbatu-miu o ieşit să vadă ce-i, da’ n-o văzut nimic. Dimineaţa m-am trezit şi când am ieşit am văzut uşa de la casă deschisă şi aproape am paralizat. M-am gândit că erau hoţii. Când am intrat, toată casa era vraişte. M-am dus la locul unde ţineam banii şi am înlemnit. Nu mai era un sfanţ. Aveam 180 de milioane, strânşi de noi toată viaţa, din pensiuţa noastră. Să avem de înmormântare, să nu fie o povară pentru copii”, a povestit, Sânica Coacă, victima jafului, pentru sursa citată.

Autorii jafului nu au fost încă identificați.