Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia unei bătrâne de 73 de ani, din comuna Blăgești, județul Bacău. La data de 24 septembrie a.c., bătrâna ar fi plecat de la domiciliu către pădurea de pe raza comunei Blăgești şi nu a mai revenit.

Încă de la momentul sesizării, poliţiştii s-au mobilizat prompt şi au început cercetările în acest caz. S-au format echipe de căutare formate din polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Bacău, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău, cu sprijinul Asociației Salvatorilor Voluntari 4×4 (Rescue 4×4), localnici și pădurari.

S-a procedat la efectuarea de căutări pe raza comunei Blăgești şi zonele limitrofe.

Ieri dimineață, echipele de căutare au depistat bătrâna într-o zonă împădurită, între localitățile Blăgești și Grigoreni.

Bătrâna a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Deși echipele de căutare au desfășurat activități dificile încă de vineri seară, din jurul orei 21.30, niciun efort nu este prea mare când misiunea se termină cu salvarea unei vieți.

Inspectoratul de Poliție Județean Bacău adresează mulțumiri tuturor forțelor implicate în această misiune de salvare. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)