Șase polițiști au pus la pământ și au încătușat un bătrân care a refuzat să i se ia temperatura, la supermarket, în București. Soția bătrânului a fost urcată și ea în mașina Poliției, scrie observatornews.ro.

Scene incredibile au fost filmate în fața unui supermarket din București, unde trei persoane au refuzat să li se ia temperatura și au făcut scandal pentru că nu li s-a dat astfel voie să intre în magazin. Un apel la 112 a adus acolo un echipaj de Poliție, apoi al doilea și al treilea.

În imaginile filmate de un martor se vede însă cum un bătrân, una dintre cele trei persoane, e încătușat după ce e pus la pământ de șase agenți de poliție.

”La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Persoanele recalcitrante au fost sancționate contravențional.

Pe durata stării de alertă, persoanele sunt obligate să poarte mască de protecţie în spaţiile închise, iar accesul în magazine, instituţii şi alte locaţii închise se face după ce se măsoară temperatura. (foto: captură TV)

Articolul integral și VIDEO AICI