Un bătăuş periculos din Craiova a încercat să bată un bătrân de 60 de ani, pentru că nu era de acord cu el. Tânărul s-a năpustit asupra bătrânului cu o ploaie de lovituri, însă, la finalul bătăii, bătăuşul a picat lat, probabil lovit cu precizie de bătrânul de 60 de ani, care era, spre ghinionul agresorului, antrenor de box, scrie observator.tv.

Potrivit sursei citate, scandalul ar fi pornit de la faptul că antrenorul n-ar fi recunoscut valoarea unui sportiv care practică box, dar ar fi avut şi discuţii contradictorii, pe teme de religie. Antrenorul de box, în vârstă de 60 de ani, a reuşit să se apere şi, în final, să-l doboare pe atacatorul de 32 de ani. Incidentul a avut loc sâmbătă, 22 decembrie, în jurul orei 2,00, în barul “Tratoria”, din cartierul craiovean Craioviţa Nouă.

„Eram la masă cu doi bărbaţi, dar eu doar pe unul dintre ei îl cunoşteam. Pe cel care m-a lovit, nu-l ştiam. Vorbeam de box, despre valorile din box şi a venit vorba despre o cunoştinţă comună. Eu i-am zis că nu-i recunosc valoarea şi a sărit la mine. Voi depune plângere la Poliţie”, a declarat Constantin Cucu, antrenorul de box.

Constantin Cucu este un cunoscut antrenor român de box. La cel mai recent Campionat Național U22, elevii săi au cucerit aurul dar şi medalii de argint.

Agresorul se numeşte Petre Silviu Mateescu și în 2007 ar fi ucis un om pe trecerea de pietoni şi ar fi fost implicat în numeroase scandaluri.

Vezi VIDEO AICI