Scandal sângeros iscat dintr-o criză de gelozie, într-o localitate din Bacău: doi soţi, care erau de 20 de ani împreună, s-au încăierat, într-una din zilele trecute, după ce nevasta i-a reproşat bărbatului o aventură amoroasă, relatează stirileprotv.ro.

Potrivit afirmațiilor unei rude a celor doi, soțul, într-un acces de furie, ar fi aruncat cu o secure spre femeie, când a auzit că ea vrea să plece de acasă.

Soția nu s-a lăsat mai prejos și a ripostat cu un cuțit, bărbatul ajungând la spital cu hemoragie puternică, doctorii reușind să-i salveze viața la limită.

El a aruncat cu o secure după ea, care i-a trecut pe lângă cap, şi ea s-a întors la el. ”Ce faci, vrei să mă omori? Lasă că te omor eu pe tine”, a mărturisit un cumnat al victimei.

Deși bărbatul ar vrea să-și ierte soția, procurorii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor, iar dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă să petreacă următorii 10 ani în spatele gratiilor.

Cei doi soţi locuiesc în comuna Sărata, din judeţul Bacău, iar căsnicia lor, spun apropiații, a fost mereu presărată cu certuri și scandaluri. Ba chiar şi altă dată s-au mai rănit unul pe celălalt, dar niciodată atât de grav, mai scrie sursa citată. (foto: captură stirileprotv.ro)