Poliţiştii din Vultureni au identificat şi reţinut un bărbat de 58 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

La data de 17 martie a.c., ora 01.00, polițiștii din Vultureni au prins în flagrant un bărbat de 58 de ani, din localitate, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o casă nelocuită de pe raza comunei.

În urma activităţilor specifice efectuate, polițiștii au reușit depistarea și identificarea bărbatului şi recuperarea bunurilor sustrase.

În cauză, poliţiştii au continuat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de alte două infracţiuni de acelaşi tip.

Astfel, s-a stabilit că, bărbatul ar fi pătruns în locuinţa unei bătrâne de 82 de ani din localitate, în noaptea de 31 decembrie 2017, de unde ar fi sustras produse alimentare şi unelte agricole, cauzând un prejudiciu de 500 de lei.

Totodată, în perioada 13-23 ianuarie a.c., bărbatul ar fi pătruns într-un imobil nelocuit aparţinând unui localnic de 62 de ani, de unde ar fi sustras scule şi unelte în valoare de 430 de lei.

Faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului cu propuneri legale.

Sursa: IPJ Bacău