La data de 13 mai a.c., poliţiştii din Moineşti au desfăşurat activităţi de investigare în cazul unui furt în care persoane necunoscute ar fi sustras un flex din incinta unei societăţi comerciale cauzând un prejudiciu în valoare de 1.000 de lei.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, un bărbat de 51 de ani, din comuna Poduri ar fi pătruns, fără drept, la data de 12 mai a.c., în incinta unei societăţi comerciale din Moineşti de unde ar fi sustras un flex. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

……

La data de 11 mai a.c., poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi de către o femeie de 45 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras 5 valuri de plase de sârmă de pe terenul proprietate.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost identificat bănuitul, un tânăr de 24 de ani, din comuna Odobeşti, care a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului cu propuneri legale. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)