O femeie de 40 de ani, din Bacău, a pierdut o avere, după ce a căzut în plasa escrocilor care folosesc “metoda accidentul”, informează stirileprotv.ro.

Femeia a scos din bancă și le-a dat escrocilor nu mai puțin de 14.500 de lei (peste 3.000 de euro), fiind convinsă de cei trei bărbați cu care a vorbit pe rând la telefon, și care i-au înșirat o poveste cusută cu ață albă.

Victima a fost sunată pe telefonul fix de un bărbat, care s-a recomandat drept ofiţer de poliţie. I-a spus femeii că fratele ei ar fi suferit un accident de circulaţie. Apoi i-a dat la telefon o altă persoană, care a pretins că este medic şi că vorbeşte în numele fratelui. Acesta ar fi avut nevoie de 10.000 de euro ca să fie transferat la un spital din Bucureşti.

La telefon a intervenit şi un al treilea bărbat, care a jucat chiar rolul fratelui victimei şi i-a cerut insistent femeii să îi trimită banii ceruţi. Copleşită de emoţie, femeia a mers la o bancă din apropiere şi a virat într-un cont primit de la escroci 14.500 de lei. Abia după aceea şi-a sunat familia şi a înţeles că a fost înşelată”, relatează sursa citată.