După mai multe sesizări venite atât din partea locuitorilor din cartierul TCR cât și a celor din comuna Gura Văii, care abia reușeau să străbată drumul spre casă din cauza nenumăratelor cratere din asfalt, autoritățile oneștene au luat măsuri.

Angajații din cadrul Secției Întreținerea și Reparația Drumurilor din cadrul SC Domeniul Public și Privat SA (DPP) Onești au frezat mai întâi în locurile în care carosabilul era deteriorat, iar ieri dimineață turnau deja mixtura asfaltică pe pasarela de la Carom.

“E bine că s-au apucat, în fine, de treabă, pentru că nu se mai putea circula pe drumurile astea deloc, ne rupeam mașinile în două! Nici n-aveai pe unde să mai treci cu mașina, atât de erau de dese gropile din asfalt. A dat Dumnezeu! Nu sunt eu poate cel mai în măsură să-și dea cu părerea, dar chiar era cazul ca cei de la Primăria Onești să-și mai îndrepte atenția și către drumurile de la ieșirile din oraș, care sunt ca vai de ele”, ne-a spus un locuitor al comunei Gura Văii, care parcurge zilnic drumul către Onești, unde lucrează iar copiii săi învață.

În fotografiile de mai jos se observă lesne starea drumului către Gura Văii, înainte ca lucrătorii de la DPP să înceapă plombarea asfaltului.