Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora 06.30, nu erau tronsoane de autostrăzi cu traficul închis.

Drumuri naționale cu circulația închisă, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile:

– DN 22 Râmnicu Sărat, județul Buzău  – limita cu județul Brăila;

– DN 23B Măicănești – Ciorăști, județul Vrancea.

Trafic restricționat (autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone):

– DN 22 limită județul Buzău – municipiul Brăila;

– DN 2B municipiul Brăila – municipiul Buzău.

Trafic restricționat (autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone):

– DN 2C Costești, județul Buzău – limită cu județul Ialomița.

Sunt semnalate precipitații izolate sub formă de ninsoare pe raza județelor Botoșani, Brașov, Covasna, Iași, Neamț și Prahova și pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul km 225 – 238 (Boița – Sibiu), fără probleme privind siguranța traficului.

Pe autostrăzile A1 București – Pitești, Autostrada A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu – Agigea, se circulă pe un carosabil uscat, fără precipitații.

Sunt oprite manevrele în toate porturile de la Marea Neagră.

DRDP IAȘI A ACȚIONAT TOATĂ NOAPTEA CU APROAPE 300 DE UTILAJE DE DESZĂPEZIRE

DRDP Iași: „Ninge viscolit, în acest moment, în județele Suceava, Neamț, Botoşani și Bacău, după o noapte de ninsori abundente.

Pentru asigurarea circulației, echipele DRDP Iași au acționat cu 278 de utilaje și 2171 tone de material antiderapant, pe toate sectoarele din administrare

Se circulă în condiții de iarnă în județele Suceava, Botoșani, Neamț și Bacău, unde carosabilul se prezintă acoperit cu sectoare de zăpadă frământată în strat de până la 3 cm, cauzat înspecial de viscolul la sol.

În acest moment (n.r. – ora 07.00), pe rețeaua rutieră din administrarea DRDP Iași sunt în acţiune 193 de utilaje. Circulați cu atenție!”