Asta performanță de pus în ramă! O sportivă care activează în cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Onești a izbutit să ajungă prima în lume la disciplina ei și la categoria sa de vârstă.

Deși nu are decât 14 ani, Cătălina Zărcan (CSM Onești) e văzută de multă lume drept una dintre cele mai promițătoare atlete din țară. Cătălina Zărcan a încântat pe toată lumea la întrecerile din etapele Naționalelor de atletism în sală, devenind dublă campioană mondială la săritura cu prăjina, atât la U16 cât și la U18, cu o performanță uluitoare: 3,55 metri, CEA MAI BUNĂ PERFORMANŢĂ MONDIALĂ la săritura cu prăjina la categoria sa de vârstă.

„Este un adevărat fenomen”, a spus directorul CSM Oneşti, pentru desteptarea.ro, în timp ce Cătălina Zărcan se arată mai degrabă reţinută: „Nu trebuie să-mi pierd capul, mai ales că eu sunt de-abia la început. Tot ce am de făcut este să muncesc în continuare la fel de mult deoarece aceste rezultate reprezintă doar o etapă. Ținta mea este să devin cea mai bună la senioare”.

Cătălina Zărcan este din București, dar CSM Onești i-a făcut o ofertă de nerefuzat, după cum spune tatăl și totodată antrenorul fetei, Marian Zărcan, care are deja aproape un decenoi de colaborare cu clubul condus de Ingrid Istrate: „Clubul din Onești a venit către noi, oferindu-ne toate condițiile. Progresul Cătălinei nu ar fi fost posibil fără sprijinul Oneștiului, asta este fără niciun dubiu. Datorăm mult Oneștiului”. (foto mare: google.maps; foto mic: desteptarea.ro)

Articolul integral AICI