Din cauza ninsorilor și a viscolului, chiar dacă județul Bacău nu se mai află sub incidența vreunui cod de vreme extremă, conducerea Asociației Județene de Fotbal (AJF) Bacău a decis să decaleze cu o săptămână startul campionatului Ligii a 4-a și a competițiilor dedicate juniorilor.

Programat inițial sâmbătă, 3 martie, returul campionatului Ligii a 4-a va începe pe 10 martie, după cum s-a stabilit în cadrul Adunării Generale a AJF Bacău, de duminică.

“Chiar dacă în județul nostru nu a nins ca în altă parte, terenurile sunt foarte grele. Ar fi fost un efort foarte mare ca să fie deszăpezite, plus că tot ninge, chiar dacă mărunt. Pe CSM (n.r. – stadionul CSM din Onești, unde dispută Viitorul Curița meciurile de pe teren propriu) nu se poate juca fotbal, zăpada are cam 10-12 centimetri și este și înghețată. Pe lângă faptul că dacă am juca în aceste condiții numai fotbal n-ar fi ăla, există și riscul accidentărilor”, ne-a declarat antrenorul Viitorului Curița, Costică Ene.

În aceste condiții, pentru a-i ține pe băieți în priză, Costică Ene se gândește să mai dispute un amical, cu Măgura Cașin, meci care ar urma să aibă loc sâmbătă, 3 martie, pe terenul din comuna Cașin.

În prima etapă din retur, Viitorul Curița urmează să primească vizita formației AS Filipești (locul 12).