Organizatorii festivalului Young Island, devenit celebru pentru amploarea primei ediții „Genesis” și  recunoscut la această oră drept cel mai mare festival din zona Moldovei, au anunțat artiștii care vor face spectacol la cel mai înalt nivel pe fiecare din cele 3 scene ale festivalului la ediția „Evolution” din acest an, care se va desfășura în perioada 22-24 iulie pe Insula de Agrement din Bacău, notează zdbc.ro.

Printre artiștii de marcă de la această ediție se numără Ferry Corsten, Paul Van Dyk, Sander van Doorn, Mattn, Nana, Carla’s Dreams, Spike, Trupa Andre, Dirty Nano, Aqila, Ștefano Noferini, Alex Kennon, Isabela Clerc, Dj Dark, Horatio, Vali Barbulescu, Hrisq, Just2, LucaM, Ian, Oscar, Marko Glass, și mulți alții. Spectacolul va fi animat de prezența pe main-stage a lui MC Gee, prezentatorul oficial al festivalui White Sensation și unul din cei mai titrati MC internaționali.

Fiecare scenă promite o tematică si un design aparte și aduce vibrații puternice, deosebite, cu nume de pe nișe muzicale precum techno, deep tech, house, tech house, trance, trap, retro.

Povestea acestei ediții a festivalului se concentrează în jurul cromozomului X, fără de care viața nu ar exista și a cărui gene sunt esențiale pentru creștere și evoluție, factor decisiv în transmiterea corectă si de calitate a informației ereditare.

Astfel au luat naștere cele 3 scene ale festivalului:

  • X-THE LIGHT, scena principală impresionantă ca dimensiuni și decoruri, care alături de scenele secundare ale festivalului, te va călăuzi invăluit în fascicole de lumină într-o lume a culorilor și vibrațiilor nebănuite.
  • X-GRAVITY, scena dedicată iubitorilor de muzică house, tech-house și techno. Ne propunem să facem acest lucru pentru a realiza o simbioză perfectă între elementele care definesc o petrecere reușită: atmosfera, profunzimea muzicală și diversitatea.
  • X-DISCOTEQ, cea de a treia scenă a festivalului Young Island, va fi liantul muzical între generații, o întoarcere în timp care îți va oferi posibilitatea de a retrăi cele mai frumoase amintiri și emoții alături de artiștii preferați, familie și vechi prieteni.

Abonamentele sunt puse în vânzare și se pot cumpăra online pe www.livetickets.ro și pe www.iabilet.ro.