Vlad Marinescu – chitară solo, Bogdan Stanciu – chitară armonie și Raluca Cotfas – vocal au lucrat zi și noapte la un proiect muzical cu totul inedit, prin care au dorit să-i aducă un nou omagiu fostului lor prieten Ionuț Maior, decedat în urmă cu un an, în urma incendiului din clubul bucureștean Colectiv.

Aceștia s-au unit pentru a cânta o piesă a formației Goodbye to Gravity, în care au introdus și acordurile chitării bass a lui Ionuț Maior, pe care le-au cules din mai multe melodii.

Raluca, Bogdan și Vlad au înregistrat piesa și au postat-o pe youtube, ea putând fi ascultată accesând link-ul următor: https://www.youtube.com/watch?v=l7fWLOJQ0As.

Ionuț Maior a murit la vârsta de 27 de ani, în urma incendiului din clubul Colectiv, în care și-au mai pierdut viața alte 63 de persoane, în noaptea zilei de vineri 30 octombrie 2015. Toți tinerii morți în această tragedie asistau la un concert al trupei rock Goodby to Gravity, prilejuit de lansarea unui nou album – “Mantras of War”.

În semn de prețuire pentru munca celor trei tineri și în amintirea lui Ionuț Maior și a celorlalți tineri care au murit în clubul Colectiv, puteți da un like pe youtube.