Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au acţionat, în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, în perioada 21-24 iunie a.c.         

Polițiștii au intervenit la 409 solicitări primite din partea cetățenilor, din care 370 sesizate prin 112 și au aplicat 950 de sancțiuni contravenționale în valoare de 370.000 de lei.

În această minivacanță, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au desfășurat 12 acțiuni la nivel județean, pentru menținerea unui climat optim de ordine și liniște publică.

Pentru abaterile constatate la regimul rutier au fost reținute 81 de permise de conducere, dintre acestea, 43 pentru depășirea vitezei legale și 8 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. De asemenea, au fost retrase 31 de certificate de înmatriculare.

În această perioadă, au fost înregistrate 76 de fapte de natură penală și au fost prinși în flagrant delict 14 autori de infracțiuni.

Polițiștii continuă activitățile specifice pentru siguranța comunității. (comunicat de presă; foto: imagine ilustrativă)