O fetiță în vârstă de numai 10 anișori, din comuna Mănăstirea Cașin, situată în apropierea municipiului Onești, are nevoie urgentă de ajutorul nostru, al tuturor. Elena se află internată la Iași, fiind diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică, și are NEVOIE URGENTĂ de trombocite unitar, grupa de sânge A II pozitiv.

Distribuiți!

Nevoie urgentă de donatori de trombocite grupa AII pozitiv

 Un chip de înger cu durere în privire, Folia Elena Magdalena, în vârstă de 10 ani, internată la Spitalul Sfânta Maria din Iași, are nevoie urgentă de trombocite unitar, grupa de sânge AII pozitiv.

Diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică, Elena este o micuță luptătoare, însă efortul ei trebuie susținut în aceste momente. Este vital să primească trombocite, motiv pentru care apelăm la toți cei cu suflet mare care doresc și pot să ajute un suflet nevinovat. Rugămintea este să vă prezentați la cel mai apropiat Centru de Transfuzie ( ideal Iași, dar poate fi și Bacău) și să donați pentru Folia Elena Magdalena. 

Doamne ajută!!!

Pentru cei care nu au posibilitatea de deplasare, se asigură transport.

Eventualii donatori pot afla detalii la numerele de telefon: 0734.528.829 (Mihai – tatăl fetiței) și 0749.906.423 (Cristian).