Un îngeraș de fetiță, de numai 7 anișori, pe numele ei Maya, trece prin momente dificile aflându-se sub tratament la Spitalul Clinic de Copii “Doctor Victor Gomoiu” din București, după ce a primit un diagnostic crunt, în urma unui mic accident: cancer osos.

Primarul comunei Gura Văii, Silviu Tinei, va convoca consilierii locali pentru aprobarea unui ajutor financiar de urgență. În același timp, edilul-șef a lansat un apel umanitar cerându-le sprijinul oamenilor de bună-credință ce o pot ajuta pe Maya, în speranța că micuța se va face bine și se va alătura prietenilor ei, la joacă și la școală.

Mesajul primarului Silviu Tinei:

Ca părinte, nu pot trece cu vederea suferința nemeritată a unui copil!

Maya, o fetiță din Gura Văii, duce o luptă grea. La numai 7 ani se luptă cu cancerul. Un mic accident a dezvăluit o formă agresivă de cancer osos. Tratamentul îl face momentan în Bucuresti, la spitalul Victor Gomoiu, și orice sprijin financiar este de mare folos pentru mămica ce își crește singură puiul.

Voi solicita de îndată convocarea Consiliului Local Gura Văii în vederea acordării unui ajutor financiar de urgență.

Din puținul dumneavoastră, vă rog să nu rămâneți indiferenți. Costurile sunt foarte ridicate, mai ales că cea mică a început chimioterapia!

Vă las și numărul de cont al mamei

Banca Transilvania

Chelmuș Simona

RO36BTRLRONCRT0254055201

Vă mulțumesc!