Durere fără margini într-o familie din comuna Căiuți, județul Bacău, după ce un tată și fiul lui au murit înecați în râul Trotuș. Prietenii familiei fac apel la cei care o pot ajuta cu bani în aceste clipe grele.

Două persoane, un bărbat în vârstă de 39 de ani și fiul lui, un băiat în vârstă de doar 12 ani au murit înecați în râul Trotuș. Tragedia s-a petrecut duminică, 20 august, în satul Florești, din comuna Căiuți.

La fața locului au intervenit, de urgență, pompierii băcăuani cu o autospecială de stingere, barcă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.

Ajunși la fața locului, aceștia au încercat să îi salveze pe cei doi, le-au fost efectuate manevre de resuscitare însă, din nefericire, în cele din urmă cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul.

PRIETENII FAMILIEI FAC APEL LA CEI CARE O POT AJUTA CU BANI ÎN ACESTE CLIPE GRELE

„Apele perfide ale Trotușului au stins viața lui Cosmin și pe cea a tatălui său. Durerea rămasă în sufletul familiei n-o va putea stinge nimeni si nimic, niciodată. Noi putem să ne rugăm pentru liniștea sufletelor lor și să ușurăm cu cât de puțin putem povara materială iscată de această tragedie. Avem aici contul mamei…. Mulțumim!”, este apelul lansat de colectivul Şcolii Gimnaziale „Răducanu Rosetti” Căiuţi, unde băiatul de 12 ani era elev.

Multe alte mesaje asemănătoare au fost lansate în spațiul public de prietenii familiei îndoliate. (foto: colaj UNU pe Trotuș)

PE ACEEAȘI TEMĂ CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE în apropiere de ONEȘTI! Tată și fiu AU MURIT ÎNECAȚI în râul Trotuș