Conducerea Grădiniței Magnolia din Onești a făcut astăzi o postare pe Facebook în care explică cum va decurge activitatea în cadrul instituției de învățământ, în contextul pandemiei de coronavirus. Părinții nu au acces în curtea grădiniței, iar copiii navetiști, care provin din zonele roșii, nu vor fi primiți pur și simplu la grădiniță, sunt doar două dintre prevederi.

“Dragi părinți, începând cu 14 septembrie 2020, grădinița noastră își reîncepe activitatea. Având în vedere situația actuală și ordinele în vigoare, vă anunțăm următoarele:

Părinții nu au acces în curtea grădiniței, copiii fiind predați la poarta instituției , personalului desemnat de conducerea grădiniței.  Preșcolarii vor fi îmbrăcați cu hăinuțe potrivite pentru a sta în sala de grupă, vor avea papucei de schimb și pijama puse într-un săculeț etichetat, fără alte lucruri personale.

Copiii navetiști care provin din zonele roșii, nu vor fi primiți.

Programul de primire a copiilor:

7.30-8.00 grupele Trandafirilor(mare), Margarete (mijlocie), Magnolii (mare), Maci(mare)

8.00- 8.30 grupele Ghiocei (mică), Panseluțe (mică), Albinuțe(mijlocie), Lalele (mare), Fluturași (program normal)

Programul de plecare a copiilor:

15.00- 15.30 grupele Ghiocei (mică), Panseluțe (mică), Albinuțe(mijlocie), Lalele (mare)

15.30- 16.00 grupele Trandafirilor(mare), Margarete (mijlocie), Magnolii (mare), Maci(mare)

Părinții, care își vor lua copiii la prânz, o vor face în intervalul 12.15-12.45 și vor anunța doamnele educatoare. În același interval vor fi preluați și copiii de la grupa cu program normal.

Copiii de la program normal vor veni în gentuță doar cu pachețelul de mâncare și sticla de apă, exclus total alte obiecte personale.

Părinții vor ține legătura cu doamnele educatoare pe rețelele de socializare.

Vă atenționăm că, din cauza faptului că grădinița este propusă pentru reabilitare și pentru că avem un nr. foarte mare de copii,nu putem asigura toate măsurile de distanțare a copiilor.

Vă rugăm să respectați regulile impuse de pandemie!!!

Însoțitorii copiilor cu nevoi speciale vor purta mască pe tot parcursul zilei cât vor sta în grădiniță!”, se arată în comunicatul Grădiniței Magnolia, din Onești. (foto: imagine ilustrativă)