Femeia în vârstă de 47 de ani a fost diagnosticată cu hepatită activă cronică, ciroză de etiologie autoimună și hipersplenism și are nevoie urgent de un transplant de ficat.

Fiul ei, Daniel, în vârstă de 25 de ani, îndeplinește condițiile necesare pentru a-i dona mamei sale o parte din ficat, dar pentru asta are nevoie de bani.

Daniel s-a interesat la mai multe clinici din țară și din străinătate, care efectuează astfel de intervenții, și a găsit o clinică din Italia, din Regiunea Lombardia, cu ajutorul unei prietene.

Costul intervenției nu este însă deloc scăzut: 25.000 de euro.

La acești bani se mai adaugă costurile de transport, spitalizare, tratament postoperator, etc.

“Medicii ne-au spus că trebuie să ne grăbim având în vedere starea de sănătate a mamei. Dispun și eu de niște fonduri, dar nu sunt de ajuns, de aceea orice ajutor ar fi binevenit. Clinica din Italia ne-a fost recomandată de o prietenă de familie care lucrează ca asistentă acolo, iar costul intervenției este aproape cu jumătate mai mic decât cel pe care ni l-au comunicat alte unități medicale similare din țară și din Turcia”, a spus Daniel.

Cei care doresc să ajute această familie de oneșteni care trece prin moment cumplite au la dispoziție pentru donații următorul cont bancar, deschis la Banca Comercială Română:

RO08RNCB05340139740000001

Relații sumplimentare: 0720.032.217 (Daniel)