Postul de televiziune Antena 1 renunţă la cei trei juraţi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea, care au fost ani de zile la cârma uneia dintre cele mai urmărite emisiuni tv de la noi din țară – Chefi la cuțite.

Anunţul despărţirii a fost făcut chiar de Antena 1, printr-un comunicat de presă, joi seara, scrie paginademedia.ro.

Motivul despărţirii – Refuzul celor 3 juraţi de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puţin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13”, arată comunicatul Antenei 1, în care se menţionează că cei trei urmează să fie înlocuiţi.

Mihai Ioniţă, CEO Antena Group :„Am fost surprinşi de anunţul de ultim moment al celor trei juraţi, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor şi pentru că suntem într-o rela-ţie contractuală cu cei trei.

Motivul principal invocat de aceştia a fost starea de oboseală, deşi a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situaţie nu au dus la soluţia ideală.”

Producătorul general al show-ului culinar Chefi la cuțite, Mona Segall, cea care i-a descoperit pe cei trei Chefi atunci când a produs formatul MasterChef, a declarat la rândul ei că a aflat cu surprindere, cu doar o lună înainte de începerea filmărilor pentru umătorul sezon, că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu s-au declarat prea obosiţi pentru a relua proiectul.

Mona Segall: „Spre marea mea surprindere, cu mai puţin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei  sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Ştiu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îţi trebuie ca să îl duci la ca-păt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai ştiu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesionişti, care după atâţia ani înţeleg televiziune, înţeleg şi ştiu ce presupune pregătirea acestui format, ştiu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni şi nu pot fi remediate într-o lună de zile.” (foto: paginademedia.ro)

EVOLUŢIA DISCUŢIILOR CARE AU DUS LA SITUAŢIA DINTRE ECHIPA CHEFI LA CUŢITE ŞI CEI TREI FOŞTI JURAŢI – AICI