9 persoane au ajuns la spital, după ce șoferul cursei Onești – București a lovit un autocar parcat, chiar în apropierea autogării de destinație, în Capitală.

O tragedie a fost cât pe ce să se întâmple miercuri dimineaţă, într-o zonă circulată din Bucureşti. Un şofer ar fi făcut o criza de inima la volanul microbuzului chiar înainte de a intra în Gara Obor. A pierdut controlul şi a intrat într-o altă maşină. Călătorii au avut noroc, au scăpat cu răni uşoare.

Autocarul a plecat de la Oneşti miercuri, 8 septembrie, la ora 06.15 dimineaţă şi a ajuns în Bucureşti după ora 11. Înainte să ajungă în parcarea Autogării Obor, şoferul nu a mai virat şi a intrat direct într-un autobuz parcat. Imediat după impact, mai mulţi trecători i-au sărit în ajutor şi au oprit motorul.

Toţi răniţii au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spitalele Elias, Floreasca şi Pantelimon. Printre ei este şi şoferul autocarului, care este în stare stabilă potrivit superiorilor lui. Poliţiştii l-au testat şi au aflat că nu era băut.

VEZI AICI ANIMAȚIA GRAFICĂ – CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL.