Mai multe autocare pline cu băcăuani care vin din străinătate vor ajunge în Bacău în această noapte sau mâine dimineață, cel mai târziu. “Toți aceștia trebuie trecuți în autoizolare. Asta înseamnă un volum foarte mare de persoane care sunt așteptate să vină în județ și de aceea am amenajat un loc unde vor fi triați”, a declarat prefectul Liviu Miroșeanu, potrivit desteptarea.ro.

Autocarele sunt escortate de echipaje ale Poliției și Jandarmeriei, și vor fi dirijate în parcarea de la Centrul de Afaceri și Expoziții (CAEX) de la ieșirea din Bacău spre Onești, unde urmează ca persoanele să fie consultate. „După ce vor fi testate, după verificare, persoanelor care nu posedă mașini li se vor asigura mijloace de transport până la domiciliu, unde vor intra în autoizolare”, a mai spus prefectul Miroșeanu, pentru sursa citată.

În județul Bacău a fost diagnosticat până la această oră un singur caz de îmbolnăvire cu coronavirus, un copil de un an și 9 luni din Moinești, care a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. (foto: desteptarea.ro)

Articolul integral AICI