La data de 13 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Brusturoasa au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Dofteana, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 116 D sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 1,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oneşti pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

………..

La aceeaşi dată, în jurul orei 19.30, poliţiştii din Măgura au depistat un bărbat de 36 de ani, din comuna Luizi Călugăra, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 119 sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,99mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Sursa: IPJ Bacău