În Onești se va deschide un nou supermarket Profi, al patrulea din oraș după cele de pe strada Mercur (fostul restaurant Melody), de la Victoria Shopping Center și din spatele pieței agroalimentare.

Rețeaua de magazine de proximitate Profi, care deține peste 1.000 de unități în aproape 500 de localități din toate județele și din municipiul București, având un ritm de creștere amețitor, va deschide miercuri al patrulea magazin din Onești.

Situat pe Calea Mărășești, foarte aproape de sensul giratoriu de la gară, noul magazin Profi va fi, potrivit surselor UNU pe Trotuș, cel mai spațios din oraș.

Noul magazin Profi din Onești se întinde pe o suprafață de circa 600 mp, iar spre deosebire de celelalte supermarketuri Profi din oraș acesta va dispune și de o parcare privată, chiar dacă nu foarte mare.

Amenajarea noului supermarket Profi din Onești a început în mai, pe locul unei clădiri dezafectate.

Rețeaua de magazine Profi este detinută, din decembrie 2016,  de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat PROFI de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro.