Deși nu a mai nins deloc în ultimele 24 de ore, pe raza municipiului Onești sunt încă foarte mulți agenți economici care nu au înlăturat zăpada din dreptul punctelor de lucru sau ale sediilor lor, așa cum prevede legea, fapt pentru care Primăria i-a somat să ia măsuri de urgență, altfel vor fi amendați.

Reprezentanții Primăriei care au inspectat situația pe teren au descoperit că mulți dintre agenții economici din oraș nu au îndepărtat zăpada din dreptul punctelor lor de lucru, conform prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 133/2012. Au fost verificați aproximativ 600 de agenți economici, dar procesul de control este încă în desfășurare. Toți agenții economici care au fost găsiți în neregulă au fost notificați de Primăria Onești să curețe zăpada, în caz contrar urmând a fi amendați. “Prezenta adresă constituie notificare și atragem atenția că neîndeplinirea obligațiilor prevăzute în hotărârea consiliului local mai sus menționate se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 lei și 2.500 lei”, se arată în adresa 787/09.01.2017.

“Tuturor celor care nu respectă legea, să le dea amenda maximă prevăzută de lege, ca să-i usture fundul! Pe mulți patroni nu-i interesează decât bunăstarea lor, sunt niște nesimțiți, nu urmăresc decât profitul!, a comentat un pensionar.

Începând de mâine vor reveni ninsorile. Conform portalului vremea.net, în Onești sunt șanse de precipitații de 99%.