ACS Sănătatea Darabani, echipă pe care Viitorul Curița o va întâlni, în dublă manșă, la barajul de promovare în Liga a 3-a, a încheiat Campionatul Județean Botoșani cu un succes facil, scor 5-0, obținut azi, pe teren propriu, împotriva formației Rapid Ungureni.

Potrivit darabaneni.ro, este abia pentru a doua oară în ultimii 35 de ani când ACS Sănătatea Darabani câștigă titlul de campioană a județului Botoșani.

La finalul partidei de la Darabani, jucătorii Sănătății au primit medaliile și tricourile de campioni din partea conducerii AJF Botoșani, la festivitate luând parte și primarul și viceprimarul celui mai nordic oraș din România.

Viitorul Curița și Sănătatea Darabani se vor întâlni prima dată sâmbătă, 17 iunie, de la ora 18.00, pe terenul echipei botoșănene, returul barajului de promovare în Liga a 3-a fiind programat o săptămână mai târziu, la Onești.

Tot în ultima etapă, doar că în Campionatul Județean Bacău, Viitorul Curița s-a impus, ieri (n.r. – sâmbătă, 10 iunie) fără drept de apel, scor 6-1, pe teren propriu, în fața celor de la CS Dofteana.

Sursa foto: darabaneni.ro