Anul 2020 debutează cu o nouă premieră a STAGIUNII TEATRALE, organizată de Primăria Municipiului Oneşti. Piesa “BARZA DOMNULUI MINISTRU” va ajunge pe scena sălii Cinema Capitol pe 20 ianuarie 2020, de la ora 19.00, cu o distribuție de excepție – Adriana TRANDAFIR, Mihai CIUCĂ, Laura COSOI, Doina TEODORU și Gabriel FĂTU.

Adaptare după André Roussin, piesa scrisă în anul 1951 înlănţuie o suită de situaţii pline de haz, în care qui-pro-quo-urile se succed rapid, iar personajele dau replici scânteietoare într-o comedie explozivă.

În “BARZA DOMNULUI MINISTRU” intrăm în familia Jaquet, care urmează a fi blagoslovită cu noi membri. Olympe, soția politicianului Charles, rămâne însărcinată exact când acesta ia măsuri legislative în direcția drepturilor sexuale și reproductive. Georges, băiatul celor doi, așteaptă un copil cu secretara tatălui său. Thèrése, fata în casă, este și ea însărcinată, la fel și Annie Jaquet, fiica politicianului și a lui Olympe.

Astfel, vă propunem una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez, plină de încurcături, tot soiul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor: “BARZA DOMNULUI MINISTRU”.

Biletele se găsesc la Cinema Capitol începând de sâmbătă, 11 ianuarie 2020. (sursa: facebook.com/PrimariaMuniciuluiOnesti; foto: lauracosoi.ro)