În prima parte a zilei de duminică, 18 martie, din cauza unui fenomen meteo rar întâlnit – ploaia înghețată – mai multe accidente rutiere s-au produs pe DN11 Onești – Tg. Secuiesc, informează Mediafax.

Potrivit sursei citate, accidentele produse pe DN11 Onești – Tg. Secuiesc s-au soldat cu vătămări corporale și cu pagube materiale.

„Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Covana, pe DN11 Târgu Secuiec – Oneşti se circula îngreunat din cauza poleiului.

Din această cauză în zona kilometrilor 45, 61şi 62 au avut loc mai multe accidente soldate cu vătămări corporale şi cu pagube materiale”, scrie Mediafax.

În momentul de față, traficul pe DN 11 se desfășoară în condiții de iarnă, cea mai recentă informare emisă de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române (luni, 19 martie, ora 06.00) făcând referire doar la circulația rutieră pe autostrada A2 București – Constanța, care a fost reluată în condiții normale (carosabil la negru).

În judeţul Bacău există un singur drum cu probleme – DN 12B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către Slănic Moldova, care este afectat pe o lungime de 50 m, din cauza fisurilor majore de pe partea carosabilă (diferenţă de nivel de 20-25 cm), în urma infiltrării apei. Circulaţia se realizează alternativ, pe un singur fir, după cum notează Centrul INFOTRAFIC.

Rămâneți alături de UNU PE TROTUȘ pentru a aflat în timp real care este starea drumurilor din județul Bacău.