La data de 13 aprilie a.c., un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Bacău au fost sesizați despre faptul că, pe strada Mioriței, din localitate, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit că, un bărbat, de 33 de ani, din comuna Balcani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mioriței, din municipiul Bacău, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat care la rândul său, a fost proiectat într-un alt autovehicul parcat.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică i s-a solicitat testarea cu aparatul etilometru, rezultând o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se afla sub influenţa alcoolului. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)