O femeie de 39 de ani, din Onești, a ajuns la spital după ce a fost lovită de o autoutilitară în timp ce se deplasa pe trotuarul din dreptul depozitelor comerciale de pe strada Buciumului din oraș.

Accidentul s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 10.15. din cauza neatenției șoferului autoutilitarei, un bărbat de 32 de ani, din Târgu Ocna.

“La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii oneșteni au efectuat cercetări cu privire la producerea un accident rutier soldat pe strada Buciumului din localitate, cu vătămarea corporală a unei persoane de sex feminin.

Din cercetări a rezultat că un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Târgu Ocna, în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare, nu  s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers cu spatele și a acroșat o femeie în vârstă de 39 de ani, din Onești, care se deplasa pe trotuarul destinat pietonilor.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat la spital.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat subcomisar Gabriel Ciobanu, din cadrul IPJ Bacău. (foto: arhivă)