Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier petrecut în judeţul Bacău, între un microbuz şi o maşină.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău au anunţat că pompierii au fost sesizaţi să intervină sâmbătă, în comuna Sascut, la un accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială transport victime multiple, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi trei ambulanţe SAJ.

În momentul când echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului au constatat că în microbuz erau şase persoane, iar în autoturism, trei.

Reprezentanţii ISU Bacău au mai precizat că în accident au fost rănite cinci persoane, care au suferit multiple traumatisme. Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„În urma accidentului 5 persoane conştiente, cu multiple traumatisme, au fost transportate la spital de catre ambulanţele SAJ şi SMURD Adjud”, a declarat Ema Tereş, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău. (foto: imagine ilustrativă)