La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier au fost sesizati despre faptul că, la intersecţia străzilor Chimiei cu strada Înfrăţirii din mun. Bacău, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, un conducător auto de 28 de ani, din comuna Letea- Veche, în timp ce conducea un autoturism pe strada Chimiei, ajuns la intersecţia cu strada Înfrăţirii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un tânăr, de 33 de ani, din Bacău, care a efectuat viraj la dreapta fără a se asigura corespunzător, fiind proiectat în gardul unui imobil. Ulterior, conducătorul auto de 28 de ani a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto de 33 de ani.

În urma identificării conducătorului auto de 28 de ani, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)