O șoferiță de 37 de ani, din județul Bacău, cel mai probabil din cauza neatenției la volan, a provocat un accident rutier, sâmbătă seară, soldat cu trei răniți, după ce a lovit o mașină care se afla staționată în față, dorind să vireze la stânga. Mașina lovită a ricoșat apoi într-un alt autoturism, care circula din sens opus. 

„La data de 26 august a.c., în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier  Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, la intersecția străzii Câmpului cu sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Horia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un autoturism condus o femeie în vârstă de 37 de ani, din județul Bacău, ce se deplasa pe strada Câmpului, în localitatea Horia ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 26 de ani, din Nisiporești, ce se afla staționat, pentru efectuarea virajului la stânga.

În urma impactului acesta, ar fi fost proiectat într-un autoturism, condus de o femeie de 42 de ani, din județul Iași, ce circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor două conducătoare auto și a unei alte pasagere în vârstă de 36 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț. (foto: imagine ilustrativă)