16 persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului de Urgență Județean Bacău, azi-noapte, în urma unui accident rutier petrecut în municipiul Bacău, în jurul orei 03.00, în sensul giratoriu de la Liceul Economic.

În accident au fost implicate un microbuz și un autoturism.

În urma evaluării la fața locului au fost identificate 5 persoane în autoturism și 14 persoane în microbuz. 14 victime au solicitat îngrijiri medicale. Toate victimele au fost găsite conștiente cu politraumatisme și contuzii. 14 victime au ajuns la UPU Bacău pentru investigații medicale. Ulterior, pentru investigații amănunțite au mai fost transportate la UPU alte două persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, mr. Andrei Grecu.

Potrivit zdbc.ro, care citează martorii evenimentului rutier, un autoturism marca Mercedes s-a ciocnit de un microbuz de transport pasageri pe ruta București- Piatra -Neamț. Accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.

Potrivit pompierilor salvatori care au intervenit la fața locului, cele 16 victime rezultate în urma accidentului și care au ajuns la spital prezentau totuși traumatisme ușoare. (foto: zdbc.ro, Nicu Chiriac, Facebook)