La data de 09 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa s-au sesizat din oficiu despre faptul că, în localitatea Ghimeş Făget, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)