Peste 1000 de polițiști băcăuani au fost în stradă pentru liniștea și siguranța cetățenilor, în perioada minivacanței de Rusalii, respectiv 14.06- 17.06. 2019, astfel încât, nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranţei publice.

Polițiștii au intervenit la peste 200 de solicitări primite din partea cetățenilor și au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 380.000 de lei.

Prezenţa activă a poliţiştilor a făcut ca, în această perioadă, să nu fie înregistrate evenimente deosebite, reliefând faptul că măsurile pentru creșterea siguranței cetățeanului, adoptate de Poliția Română, și-au atins scopul.

Tot în această perioadă, polițiștii au prins în flagrant delict 10 persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni.

În cadrul activităților efectuate, polițiștii din județul Bacău au aplicat 1.055 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 388.305 lei.

O atenție deosebită a fost acordată traficului rutier, polițiștii acționând pe principalele drumuri naţionale pentru ca cetățenii să se deplaseze în condiții cât mai sigure.

De asemenea, polițiștii au reținut 71 de permise de conducere și au retras 16 certificate de înmatriculare auto. (sursa: comunicat de presă IPJ Bacău)