Viitorul Curița și ACS Sănătatea Darabani vor disputa sâmbătă, 24 iunie (ora 17.30), manșa retur a barajului de promovare în Liga a 3-a, care va începe de la scorul de 1-0 pentru echipa botoșăneană.

Încurajați de rezultul înregistrat în tur, care menține deschisă lupta pentru promovare, circa 200 de suporteri ai echipei Sănătatea Darabani și-au anunțat prezența la Onești, sâmbătă.

Aceștia vor veni în orașul de pe malurile Trotușului cu două autocare, unul dintre ele fiind pus la dispoziția fanilor de consilierul local Dan Tîrniceru-Ifrim, notează darabaneni.ro.

Totodată, politicianul a comandat pentru meciul de la Onești și 40 de eșarfe în culorile echipei Sănătatea Darabani. Mulți alți dărăbăneni vor veni la Onești, pentru meciul cu Viitorul Curița, cu autoturismele personale.

În altă ordine de idei, Viitorul Curița dispută, astăzi (n.r. – miercuri, 21 iunie), finala Cupei României la nivelul județului Bacău, împotriva formației Voința Gârleni (locul 5 în campionatul Ligii a 4-a).

Pentru acest joc, Costică Ene intenționează să alinieze o formulă de echipă inedită, în care se vor regăsi mai mulți juniori. Alegerea lui Ene nu este greu de explicat, el dorind să-și menajeze o parte din titular pentru meciul capital cu ACS Sănătatea Darabani. “Ne dorim să câștigăm și faza județeană a Cupei României, dar pentru noi contează mai mult meciul de sâmbătă, cu echipa din Botoșani”, a spus tehnicialul cășunenilor.

Sursa foto: darabaneni.ro