Pe o vreme splendidă, cu 23-24 de grade în termometre, jucătorii Viitorului Curița au făcut o nouă demonstrație de forță, reușind să-și treacă în cont o nouă victorie categorică, scor 10-2 (5-1) cu Viitorul Urechești.

Determinați și de faptul că partida s-a desfășurat pe terenul din Curița, jucătorii lui Adi Gheorghiu i-au luat foarte tare pe adversari din primele minute, astfel că în nici un sfert de oră de joc tabela indica deja o diferență reconfortantă și liniștitoare pentru “alb-verzi”: 3-0.

Norma de goluri trebuia însă respectată, iar Padovei și compania au continuat să înscrie de unde și cum s-a putut.

Cel mai frumos gol al partidei l-a reușit Padovei, în partea a doua a jocului. Jandarmul din atacul lui FC Viitorul l-a executat pe portarul advers cu o foarfecă de efect,  dintr-un unghi ce părea imposibil – gol de CNN aplaudat îndelung de asistență.

“Încă un gol Vasile Padovei, și-acum toată lumea la miei!”, a înscris, la rândul său, crainicul echipei, de la microfonul stației de amplificare.

După meci, toată lumea a mai zăbovit pe teren minute bune, finanțatorul principal al echipei, Mihai Fudulache, oferindu-le jucătorilor, oficialilor și spectatorilor câte un cozonac și mai multe pahare de vin în funcție de preferințe.

Totodată, a continuat campania de fidelizare a suporterilor, demarată de conducerea clubului, alți fani ai FC Viitorul primind tricouri cadou, pe care să le îmbrace la meciurile echipei.

Pentru FC Viitorul, urmează joi confruntarea cu CSM Bacău, de la Onești, din semifinalele Cupei României – faza județeană.