(P)   Caut urgent femeie internă (în putere, responsabilă, de încredere), vârsta între 45 și 55 de ani, pentru menaj și îngrijire bătrână deplasabilă. Bătrâna are reședința în județul Cluj. Salariu motivant, cazare și masa asigurate. Relații la telefon: 0731.900.513

Oneșteanul Valerian Vreme, fost ministru al Comunicațiilor în Guvernul Boc și deputat între anii 2008-2016, ar fi renunțat la conducerea filialei județene a PMP, pe care o deținea din vara anului trecut, după Comitetul Executiv Național în care s-a consfințit fuziunea dintre PMP și UNPR.

Potrivit site-ului catalinbejan.ro – primul care a prezentat informația – “Valerian Vreme ar fi predat, deja, ștafeta fostului deputat Ion Melinte (…) Din câte se pare, singurul motiv pentru care nu s-a oficializat mutarea de la Bacău este <procedura>, circuitul hârtiilor în partid”.

“Relația mea cu Traian Băsescu nu s-a oprit, practic, niciodată”, spunea Vreme în momentul în care prelua conducerea organizației județene Bacău a PMP, chemat fiind de președintele partidului.

Pe 13 septembrie, procurorii DNA l-au trimis în judecată pre Vreme, sub control judiciar, după ce, din poziție ministerial, ar fi semnat un contract cu o firmă privată prin încălcarea dispozițiilor legale privind achizițiile publice.

Comenteaza aici
ddd