(P)   Caut urgent femeie internă (în putere, responsabilă, de încredere), vârsta între 45 și 55 de ani, pentru menaj și îngrijire bătrână deplasabilă. Bătrâna are reședința în județul Cluj. Salariu motivant, cazare și masa asigurate. Relații la telefon: 0731.900.513

Paul Cotîrleț a fost învins de Valentin Vieru la alegerile pentru postul de primar al municipiului Moinești, dar a trecut repede peste eșecul înregistrat în vară.

Miercuri, 22 noiembrie, Paul Cotîrleț a fost numit în funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii, informează desteptarea.ro.

“Urmează să mă prezint să-mi iau portofoliul în primire. Mai exact, mă voi ocupa de Centenar. Atât știu la acest moment”, a declarat tânărul politician, pentru sursa citată.

Paul Cotîrleț este doctor în istorie, fapt care a cântărit decisiv la numirea sa în funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii.

În vârstă de 29 de ani, Paul Cotîrleț s-a născut la Onești și deține mai multe diplome de înalte studii, cum ar fi master-ul în Politică Europeană și Românească sau master-ul în Diplomație și Istorie Politică.

Paul Cotîrleț este fiul renumitului medic Adrian Cotîrleț, managerul Spitalului de Urgență Moinești.

Paul Cotîrleț a candidat la începutul verii trecute, din partea PSD, pentru postul de primar al Moineștiului, dar a fost învins de Valentin Vieru (ALDE).

Sursa foto: desteptarea.ro

Comenteaza aici
ddd