(P)   Caut urgent femeie internă (în putere, responsabilă, de încredere), vârsta între 45 și 55 de ani, pentru menaj și îngrijire bătrână deplasabilă. Bătrâna are reședința în județul Cluj. Salariu motivant, cazare și masa asigurate. Relații la telefon: 0731.900.513

Viitorul Curița nu a rezistat decât o repriză în fața formației CSM Ceahlăul Piatra Neamț, în amicalul disputat azi (n.r. – sâmbătă, 17 februarie), în orașul de sub Pietricica.

Fosta divizionară A, care activează în prezent în campionatul județean Neamț (unde este lider detașat) și nu mai are nicio legătură cu Gheorghe Ștefan “Pinalti”, s-a impus cu scorul de 3-1 (1-1).

Golul de onoare al Viitorului a fost înscris de Tudorache.

Fostul jucător al lui FC Vaslui, al lui FCM Bacău și al Ceahlăului, Adi Gheorghiu, nu a evoluat nici de această dată nici un minut pentru Viitorul, pentru a se proteja la piciorului la care a fost operat de menisc, anul trecut.

Meciul s-a desfășurat pe un teren sintetic, iar printre puținii spectatori care au ținut să asiste la acest joc-test s-a numărat și Toader Șteț, fostul antrenor al lui FC Onești din perioada de glorie a grupării “alb-albastre”.

Toader Șteț a fost până în decembrie 2017 antrenorul principal al echipei CSM Ceahlăul, fiind înlocuit pe nepusă masă de conducerea clubului. “Se vrea ceva nou la echipă, un suflu nou, altfel nu-mi explic înlocuirea mea”, declara, la vremea respectivă, Toader Șteț, pentru realitateamedia.ro.

Cu Șteț pe bancă, CSM Ceahlăul a adunat în turul campionatului ligii a 4-a Neamț numărul maxim de puncte – 24, după ce a câștigat toate cele opt jocuri oficiale disputate (în Liga a 4-a Neamț sunt doar 9 echipe).

Viitorul Curița va mai susține încă un joc amical la sfârșitul săptămânii viitoare, cu liderul Seriei I a Ligii a 3-a, Aerostar Bacău. Încă nu s-a stabilit locul de disputare a partidei.

Comenteaza aici
ddd