(P)   Caut urgent femeie internă (în putere, responsabilă, de încredere), vârsta între 45 și 55 de ani, pentru menaj și îngrijire bătrână deplasabilă. Bătrâna are reședința în județul Cluj. Salariu motivant, cazare și masa asigurate. Relații la telefon: 0731.900.513

Cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar s-a ținut azi-noapte, la Dolby Theater din Los Angeles. Câștigătorul premiului la categoria “Cel mai bun film” a fost anunțat de Warren Beatty și Faye Dunaway, cei care prezentaseră trofeul și în urmă cu un an, când a fost făcută acea gafă de proporții fiind anunțat greșit câștigătorul.

De această dată nu a mai fost loc de nicio greșeală, iar pelicula “The Shape of Water”, care avea 13 nominalizări, fiind considerată principala favorită, a câștigat premiul cel mare al galei Oscar – “Cel mai bun film”.

Lungmetrajul “The Shape of Water” a câștigat la categoria “cel mai bun film”, dar și la categoria “cel mai bun regizor”.

Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal a fost câștigat de Gary Oldman, acesta fiind primul astfel de trofeu din cariera sa.

Trofeul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal i-a revenit lui Frances McDormand.

Pentru regizorul mexican Guillermo del Toro (foto), câștigătorul premiului pentru cel mai bun regizor cu a sa peliculă “The Shape of Water”, acesta este primul trofeu Oscar din carieră.

În total, pelicula “The Shape of Water” a primit patru premii Oscar.

Comenteaza aici
ddd